Novice in obvestila

Srednja šola se predstavi (11.02.2014)

Učenci, ki zaključujete osnovno šolo, se boste kmalu morali odločati na katero srednjo šolo se boste vpisali. Odločitev ne bo lahka.

Za lažjo odločitev smo na enem mestu zbrali vse informacije o naši srednji šoli, na kateri lahko izbirate med dvema programoma:
- ekonomski tehnik;
- tehnik elektronskih komunikacij.

Za vas smo pripravili video, v katerem smo poizkusili zajeti ne le potek pouka, temveč tudi obšolske dejavnosti naših dijakov in dijakinj, nadaljevanje šolanja na višješolskem študiju ter možnost zaposlitve po končanem šolanju.
Podrobnejše informacije o srednji šoli si lahko preberete v naši predstavitveni publikaciji.
Odločitev kam je težka, običajno pa je še težja za tiste, ki velik del prostega časa posvečate športu in si ne želite odpovedati izobrazbi niti športu.

Naše osnovno vodilo je želja, da šola mlade motivira in ne odvrača od športa, nasprotno, udejstvovanje v športu ne sme biti razlog za slabči učni uspeh ali celo opustitev nadaljnega šolanja.

Zaradi tega smo pred sedmimi leti vrata odprli za mlade športnike, prilagodili pouk njihovim treningom, veliko truda vložili v šolanje na daljavo, ter dosegli, da se danes polovica naših dijakov udejstvuje v različnih športih panogah na klubskem, državnem, evropskem in svetovnem nivoju.

 V naslednjem videu z naslovom ŠPORT IN ŠOLA Z ROKO V ROKI, vam predstavljamo naš program dela s športniki v športnih oddelkih.
Poleg videa o športnih oddelkih smo izdali tudi publikacijo.
Če ste še vedno polni vprašanj!
Vas in vaše starše prisrčno vabimo na naš informativni dan.

KDAJ!
Spremljajte našo spletno stran, spoznali nas boste in se lažje odločili - za nas.